Marire buze Iasi. Augumentare acid hialuronic

Marirea buzelor este o procedura frecvent solicitata datorita importantei estetice pe care o au buzele in determinismul senzualitatii generale a fetei.

Pentru marirea buzelor exista doua optiuni: injectarea de produse de umplere si aici acidul hialuronic este prima optiune si grefarea chirurgicala a unor tesuturi proprii, derm sau grasime – lipofilling.

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Are avantajul major al usurintei tehnice si al pretului mai mic. In functie de gradul de marire dorit, volumul necesar pentru fiecare buza poate fi intre 0,5 si 1 ml, ceea ce face ca pretul pentru marirea ambelor buze sa fie cuprins intre 800 si 1200 RON.

Dezavantajul principal este durata de persistenta a rezultatului de circa 9 luni dupa care e nevoie de o noua injectare.

Marirea buzelor prin lipofiling

Este o procedura mai rar aplicata de sine statator, dar care merita propusa ori de cate ori sunt asociate si alte proceduri – liposuctie sau lipofiling ale fetei. Avantajul metodei este ca marirea buzelor se face cu un produs propriu, care nu da reactii de rejet si care este disponibil in orice cantitate ar fi nevoie, iar rezultatul poate fi permanent.

Lipofilingul buzelor are insa numeroase dezavantaje:
- proportia de supravietuire a grasimii injectate poate fi mai mica decat in alte regiuni,
- presupune o interventie chirurgicala,
- pretul de cost este mai mare.

Marirea buzelor cu grefe dermice

Are avantajul de a asigura un rezultat mai stabil in timp decat lipofilingul. Presupune recoltarea unor benzi de piele din alta regiune (de langa o veche cicatrice sau din partea de jos a abdomenului) dupa care se prelucreaza si se introduce in grosimea buzei prin doua mici incizii in colturile gurii.

Ambele metode naturale de marire a buzelor dau un edem care dispare dupa 5-7 zile.

FA O PROGRAMARE