Marirea sanilor. Implanturi mamare Iasi

Marirea sanilor in Iasi este realizata cu ajutorul implanturi mamare cu silicon si se adreseaza in egala masura tinerelor cu sani prea mici și femeilor mature cu atrofie mamara si ptoza dupa alaptare.

Cat timp sunt garantate implanturile mamare?

Implanturile mamare cu silicon de ultima generatie pot fi pastrate toata viata.

Care este pretul implantelor de silicon?

Pretul maririi sanilor depinde de tipul de implante mamare folosite.

Se pot corecta sanii cazuti cu implante mamare?

Da, marirea sanilor cu implante poate corecta aspectul de sani cazuti.

Marirea sanilor poate fi efectuata fie la tinerele ce doresc un bust mai voluminos, cat si la femeile care dupa nastere au sanii micsorati sau cazuti.

Un chirurg bun va alege forma implantelor, anatomica sau rotunda, in functie de dimensiunile de ansamblu ale corpului pacientei si de dorintele acesteia.

Implantele mamare sunt plasate inapoia glandei mamare sau mai profund, sub muschi si nu afecteaza in nici un fel posibilitatea de a alapta.

Cresterea volumului sanilor cu implante de silicon denumita medical mamoplastie de augmentare este operatia estetica cea mai practicata in lume in prezent.

Implantele mamare folosite in prezent au o rezistenta mecanica si o calitate ce le garanteaza pe viata. Utilizarea implantelor cu gel siliconic coeziv asigura o fermitate si o consistenta naturala a sanilor si elimina riscul pierderii continutului de silicon.

FA O PROGRAMARE

Augmentarea mamara

Augmentarea mamara (marirea sanilor) este interventia de chirurgie estetica ce se adreseaza tuturor femeilor nemultumite de volumul si forma sanilor, indiferent de varsta. Pot beneficia de augmentare mamara in egala masura tinerele cu hipotrofie mamara si femeile mature cu atrofie mamara si ptoza dupa alaptare.

Despre implante de silicon

Implantele siliconice utilizate in prezent sunt dispozitive medicale de inalta calitate, foarte bine tolerate de catre organism. Ele sunt constituite dintr-un invelis siliconic foarte rezistent cu o suprafata conceputa sa determine o reactie minima si un conținut format din gel siliconic cu o consistență apropiată de natural. Rezistenta elastica este atat de mare incat suporta o intindere de pana la 5 ori fara a se rupe.
Silicoanele nu au nici un risc cancerigen sau de alta natura care să influenteze starea de sanatate a pacientelor.

Despre operatie

Implantele de silicon sunt plasate fie inapoia glandei mamare, fie inapoia muschiului pectoral si nu influenteaza cu nimic posibilitatile de alaptare sau de examinare a glandei.
Calea prin care sunt introduse poate fi prin santul submamar, periareolar sau prin axila. Modul in care se practica fiecare operatie, pozitia si tipul implantului se stabilesc individual pentru fiecare pacienta.
Spitalizarea dureaza o zi.
In acelasi timp cu plasarea implantelor pot fi corectate suplimentar ptoza mamara (sani cazuti), asimetriile sanilor sau malformatii ale mamelonului.

Ingrijirea postoperatorie

Augmentarea mamara poate determina usoare dureri ce dispar sub tratament antalgic uzual si o senzatie de tensiune locala ce se poate manifesta in prima saptamana. Pansamentele se schimba la interval de 4-5 zile iar firele se scot după 2 saptamani.
Este obligatorie purtarea sutienului in permanenta timp de o luna. Efortul fizic usor este permis dupa prima saptamana, insa sportul, miscarile de impingere sau efortul important sunt permise abia dupa o luna. In cazul implantelor anatomice este interzis masajul energic al sanilor.

Complicatii

Singura complicatie ce poate apare la distanta in timp, dar din ce in ce mai rara odata cu noile modele de implante, este retractia capsulara, o ingrosare si strangere a capsulei fibroase cu care organismul acopera implantul si care uneori necesita indepartarea chirurgicala.

Vezi cazuri reusita marire sani Iasi
 

INTREABA SPECIALISTUL