Operatii de Rinoplastie. Operatii nas Iasi

Operatiile de Rinoplastie pot cosmetiza toate tipurile de malformatii ale piramidei nazale: bosa dorsala prea mare, varf cazut, devieri intr-o parte sau sau un nas prea lat.

A apela la chirurgia estetica este intotdeauna un moment emotional pentru fiecare pacient(a), motiv pentru care prefer intotdeauna doua intalniri care sa lamureasca toate preferintele pacientului: cu prima ocazie se fac "proiectele" pe calculator, care se pot trimite prin e-mail pentru a mai fi studiate in tihna, acasa, decizia finala fiind discutata impreuna cu ultimele detalii cu ocazia celei de-a 2-a consultatii.

Cazuri de reusita - Operatii la nas

La sfarsitul interventiei chirurgicale in interiorul narilor se introduc mese ce raman pe loc 1-2 zile si se aplica pe dosul nasului o atela ce trebuie pastrata 2 saptamani.

Este interzis in primele zile somnul pe o parte si statul aplecat in fata deoarece edemul se retrage mai greu si asimetric. Dupa primele zile este permisa iesirea din casa, insa expunerea la soare nu este de preferat in primele 2 luni.

Cazuri de reusita ale operatiei la nas in Iasi - Dr. Budurca
 

INTREABA SPECIALISTUL